Kan jag ringa betalsamtal med mitt abonnemang hos Fibio?


Betalar du med faktura (e-post, pappersfaktura eller autogiro) så är ditt abonnemang aktiverat för betalsamtal. Då kan du t.ex rösta i Let's dance eller använda transportstyrelsens SMS-tjänster. Dessa extra avgifter redovisas som en separat kostnad på din abonnemangsfaktura.
 
Betalar du ditt abonnemang med kort är abonnemanget spärrat för extra avgifter då du betalar ditt abonnemang i förskott. Önskar du få tillgång till dessa tjänster kontaktar du vår kundservice (010-5500200 alt. kundservice@fibio.se) så hjälper vi dig att aktivera betaltjänster. Sedvanlig kreditkontroll kommer göras i samband med aktiveringen.

Address

Adress

Järnvägsgatan 13
252 24 Helsingborg

Vill du att vi ringer upp? Fyll i dina kontaktuppgifter och ärende i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan inom 24 timmar.

Kontakta oss

Namn
KundID
Epostaddress
Telefon
Meddelande
Antispam fråga: 18+4=?
Skicka

Fibios Mina Sidor

I Fibios mina sidor kan du få en översikt av dina abonnemang och tjänster. Du kan även se hur mycket surf du har kvar.

Logga in