Jag vill byta mitt telefonnummer, hur gör jag?


Om du har ett aktivt abonnemang hos oss men vill byta nummer behöver du bara kontakta oss och meddela detta, antingen kan vi tilldela dig ett nytt eller om du har ett befintligt nummer som du vill flytta in så går det också bra. Ta kontakt med vår kundtjänst så hjälper vi dig. Det tillkommer ingen kostnad för att byta nummer.

Address

Adress

Järnvägsgatan 13
252 24 Helsingborg

Vill du att vi ringer upp? Fyll i dina kontaktuppgifter och ärende i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan inom 24 timmar.

Kontakta oss

Namn
KundID
Epostaddress
Telefon
Meddelande
Antispam fråga: 44+6=?
Skicka

Fibios Mina Sidor

I Fibios mina sidor kan du få en översikt av dina abonnemang och tjänster. Du kan även se hur mycket surf du har kvar.

Logga in