Vad behöver jag tänka på om jag vill flytta över mitt abonnemang till Fibio?


Om du har ett kontantkort så behöver detta vara registrerat på ditt personnummer hos din nuvarande leverantör, detta så att vi kan flytta över numret med ditt personnummer. Oavsett om det är ett abonnemang eller kontantkort idag så måste det stå på dig personligen för att nummerflytten ska kunna genomföras.

Address

Adress

Järnvägsgatan 13
252 24 Helsingborg

Vill du att vi ringer upp? Fyll i dina kontaktuppgifter och ärende i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart vi kan inom 24 timmar.

Kontakta oss

Namn
KundID
Epostaddress
Telefon
Meddelande
Antispam fråga: 40+3=?
Skicka

Fibios Mina Sidor

I Fibios mina sidor kan du få en översikt av dina abonnemang och tjänster. Du kan även se hur mycket surf du har kvar.

Logga in