Teckna ett av de billigaste mobila bredbanden här

Fibio erbjuder ett av de bästa, billigaste och mest prisvärda mobila bredbanden på marknaden. Teckna ditt online idag så bjuder vi på anslutningsavgiften (värde 250 kr).  

Billigaste mobila bredband på marknaden | Fibio
MBB 3 GB
169 kr / månad
 • För låganvändaren som vill betala räkningar eller läsa nyheter

 • Surfa 2 GB inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
MBB 20 GB
299 kr / månad
 • För dig som lyssnar på musik och läser nyheter dagligen

 • Surfa 10 GB inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
MBB 40 GB
359 kr / månad
 • Ett prisvärt alternativ för dig som mest surfar, streamar musik eller film ibland.

 • Surfa 10 GB inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
MBB 100 GB
459 kr / månad
 • För dig som lyssnar på musik och streamar film ofta

 • Surfa 10 GB inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
MBB 200 GB
559 kr / månad
 • Perfekt när flera vill koppla upp sig samtidigt

 • Surfa 10 GB inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ

Varför Fibios mobila bredband är det mest prisvärda alternativet


Hos Fibio är det enkelt att vara kund. Inte minst för att vårt fokus ligger på att göra din upplevelse så smidig som möjligt, utan även för att du har tillgång till vår kundtjänst där du kan få svar på alla dina frågor och funderingar - självklart helt kostnadsfritt. Med vår kundtjänst slipper du långa kötider, stela robotröster och omständliga knappval. Istället kan du själv be om att bli uppringd en tid som passar dig. Du kan nå oss via telefon, mejl såväl som social media.

Oslagbar täckning och hastighet

Om du hade kunnat teckna ett mobilt bredband med obegränsad surf för 1 krona, men som tappar täckning stup i kvarten och som är långsammare än en snigel - hade du köpt det? Förhoppningsvis är ditt svar ett rungande: “NEJ”.

Täckningen och hastigheten är nämligen bland de två viktigaste faktorerna för ett mobilt bredband, strax bakom priset, många överväger när de jämför mobila bredband. Fibio ingår i ett av världens främsta nät: Telenor. Det täcker 90% av Sveriges yta och 99,9% av Sveriges befolkning. Telenor har alltid varit i framkant med utvecklingen av mobila nätverk och med Fibio får du tillgång till ett stabilt nätverk med 2G-, 3G- och 4G-hastigheter, och så fort det lanseras i Sverige: 5G.

Garantier

 • Täckningsgaranti: Tappar du täckning och har ingen aning varför? Inga problem. Vi erbjuder en täckningsgaranti som innebär att vi hjälper dig åtgärda problemet, ersätter den strulande produkten/tjänsten helt kostnadsfritt eller ger dig pengarna tillbaka.

 • Prisgaranti: Vi erbjuder prisgaranti på alla våra tjänster, något vi är helt unika med för svenska mobiloperatörer. Den innebär att om du hittar en likvärdig tjänst till någon av Fibios tjänster till ett lägre pris… Då matchar vi det!

Flexibilitet

Kanske den främsta fördelen med Fibio som företag och våra mobila bredband är flexibiliteten i våra tjänster. Med Fibio får du:

 • Extra lång ångerrätt: Konsumentlagen fastslår att du alltid har rätt till minst två veckors ångerrätt. Hos Fibio har du ytterligare en vecka på dig att bestämma dig. Detta gör vi för att vi tror så starkt på våra tjänster och produkter att du helt enkelt inte kommer vilja byta.

 • Fria byten: Är du inte nöjd med ditt din nuvarande surfpott? Eller har dina surfvanor förändrats den senaste tiden? Hos Fibio har du alltid rätten att byta abonnemangsform när du vill utan extra kostnad.

 • Pausa ditt abonnemang: Med Fibio kan du pausa ditt mobila abonnemang en gång per år i max sex månader.

Ett miljömedvetet val

Fibio strävar efter att minska vårt miljöavtryck på alla nivåer, i alla riktningar. En av de stora anledningarna till att vi valde Telenors nätverk är på grund av deras aktiva miljöarbete med att minska utsläpp och minska sin energiförbrukning. Telenor blev utsedd till telekombranschens mest hållbara företag 2019 i Sustainable Brand Index B2B som är Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

Vad är skillnaden på “Billigt” och “Prisvärt”?

När det kommer till att hitta en mobil bredbandslösning stirrar många sig blinda på priset. De jämför hur mycket de olika bredbanden kostar och väljer det som ger mest surf för pengarna. Men riktigt så enkelt är det inte när det kommer till valet av ett mobilt bredband. Klart att det spelar roll hur mycket surf du får varje krona, men vad gör det för skillnad om du får obegränsat med surf för 1 kr/mån om du inte kan använda den.

Skillnaden mellan ett billigt bredband och ett prisvärt bredband är vilka faktorer som påverkar valet av ditt mobila bredband. Det billigaste bredbandet handlar enbart om hur mycket det kostar, medan prisvärdheten av ett mobilt bredband baseras på samtliga faktorer inklusive pris, täckning, hastighet, service och ytterligare tjänster. Prisvärdhet bygger helt enkelt på helhetsupplevelsen.

Teckna ett prisvärt mobilt bredband hos Fibio

Fibio är ett företag som tänker på det stora perspektivet. Vårt mål är att bistå med flexibla tjänster och högkvalitativa produkter som helt enkelt bara fungerar och som du slipper lägga ned en massa extra tid och möda på. Vi erbjuder i slutändan både några av de mest prisvärda och billigaste mobila bredbanden på marknaden. Vårt utbud består av fem olika surfpotter: 3 GB, 20 GB, 40 GB, 100 GB och 200 GB. Beställer du ett av dem via webben bjuder vi på anslutningsavgiften (värde 250 kr)

Undrar du något om våra mobila bredband med Wi-Fi? Kontakta Fibio direkt så hjälper vi dig.

Läs mer