Mobilabonnemang för Barn

50% rabatt första halvåret för alla mobilabonnemang för barn hos Fibio!

Beställ idag

Varför ska du teckna ett abonnemang för barn hos Fibio?

left_col1imagealt

50% rabatt första halvåret

När du tecknar ett mobilabonnemang för barn hos Fibio ger vi dig 50% rabatt första halvåret.

left_col2imagealt

Fria samtal, SMS och MMS inom EU/EES

Fria samtal, SMS och MMS inom hela EU/EES garanterar att ditt barn alltid kan kontakta dig.

left_col3imagealt

Grym mobiltäckning

Fibio ingår i Telenors nät som täcker 90% av hela Sveriges yta så du alltid kan kontakta ditt barn.

left_col4imagealt

Prisgaranti

Fibio erbjuder en unik prisgaranti som innebär att vi matchar priset på alla likvärdiga tjänster i vårt utbud.

Rabatterna på våra barnabonnemang är avsedda för barn upp till 12 år.

FP 5 GB
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 5 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
149kr / månad
FP 20 GB
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 20 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
249kr / månad
FP 40 GB
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 40 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
299kr / månad
FP 100 GB
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 50 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
399kr / månad
FP Unlimited
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 50 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
569kr / månad

Första abonnemanget för ditt barn?


Den första mobilen och abonnemanget för ditt barn är ett stort steg i deras liv. Det är ett helt nytt ansvar, kanske deras första stora ansvar, och det kräver att du förbereder på rätt sätt. 


I denna guide tänkte vi gå igenom bra saker att veta och tänka på när du ska köpa deras första mobil och teckna ett telefonabonnemang för barn.

Telefonabonnemang för barn - Ett stort steg i en ny riktning

En av de bästa sakerna med att vara förälder är att fira alla första upplevelser som ditt barn kommer erfara genom sitt liv - deras första ord, första steg, första dag i skolan och så många fler. De flesta av dem skänker en inget annat än glädje, medan andra kan vara aningen läskiga. Att köpa mobil och mobilabonnemang för sitt barn är en utav dem. Den goda nyheten är att när du väl bestämt dig för att köpa en mobil och teckna ett mobilabonnemang för ditt barn så signalerar du till dina barn att du anser dem vara tillräckligt mogna att hantera ansvaret en mobil innebär.

Mobiler och ett mobilabonnemang för barn är ett privilegium, inte en rättighet

Innan du köper en telefon och tecknar ett mobilabonnemang för barn bör du sätta dig ned med ditt barn och diskutera förutsättningarna med att äga en mobil och komma överens om vissa regler kring deras mobilanvändande. Detta inkluderar att diskutera hur mycket de får använda den per dag, vad telefonen ska användas till och risker och faror med att ha en mobil (dela privat information, komma i kontakt med främmande människor, etc.).

Vi rekommenderar att göra det i ett så tidigt skede som möjligt för att både dina och ditt barns förväntningar på mobilanvändningen överensstämmer redan från början.

Mobiler och mobilabonnemang för barn behöver inte vara dyra

Det är alltid lockande att köpa det senaste och bästa när det kommer till teknologi. Men detta är ditt barns första telefon, den kommer med stor sannolikhet åka i golvet minst en gång. Vi rekommenderar att börja med antingen en begagnad telefon du har liggandes i någon byrå hemma, att köpa en begagnad eller rekonditionerad telefon till ett billigare pris, eller helt enkelt passa på att själv uppgradera din nuvarande mobil och ge barnet din gamla. Samma princip gäller för att teckna ett barnmobilabonnemang. Börja med att teckna ett mobilabonnemang med en låg mängd surf, att tillåta ett barn ha obegränsad surf redan från början är att bjuda in till katastrof. 

Det går alltid att uppgradera vid ett senare tillfälle efter ditt barn bevisat att de tar sitt mobilanvändande på ansvar och kan hantera det.

Ansvarsfullt mobilägande innebär att betala för sina kostnader

Mobilkostnader är inte bara begränsat till att ringa och SMS:a. Många barn vill köpa appar för att kunna spela på sin smartphone. Vi rekommenderar att sätta en tydlig gräns redan från början att sådana kostnader får dem stå för, inte du. Om ditt barn är för ungt för att kunna betala för dessa kostnader kan det vara ett tecken på att de är för unga för att äga en mobiltelefon.

Teckna ett mobilabonnemang för barn hos Fibio

Fibio erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn. Alla våra mobilabonnemang för barn har fria samtal, SMS och MMS i hela EU/EES, så ditt barn alltid kan kontakta dig vid behov vart ni än är. Fibio ingår även i Telenors nät som täcker 99,9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta så du alltid kan komma i kontakt med ditt barn.

När du tecknar ett mobilabonnemang för barn hos Fibio får du 50% rabatt första halvåret. Kontakta oss för att teckna ett idag.

Läs mer