De bästa mobilabonnemangen med mobil!

När du kombinerar ditt mobilabonnemang med en ny mobil ger vi dig en förmånlig rabatt på telefonen.

Beställ idag

Varför ska du välja Fibio?

left_col1imagealt

Prisgaranti

Hittar du ett liknande mobilabonnemang hos någon annan till ett lägre pris… Då matchar vi det!

left_col2imagealt

Fria samtal, MMS & SMS

Oavsett mobilabonnemang så ingår alltid fria samtal, SMS och MMS i hela Sverige.

left_col3imagealt

Fria byten

Hos Fibio har du alltid rätten att byta abonnemangsform när du vill.

left_col4imagealt

Oslagbar täckning med täckningsgaranti

Fibio ingår i Telenors när som täcker 99% av Sveriges befolkning.

20 GB
125 kr / månad
I 5 månader, därefter 249 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 20 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
 
Viaplay
Beställ
100 GB
199 kr / månad
I 5 månader, därefter 399 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 100 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
40 GB
149 kr / månad
I 5 månader, därefter 299 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 40 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ

Kombinera de bästa abonnemangen med en ny mobil hos Fibio


Börjar batteritiden för din mobil bli allt kortare? Tar den evigheter att starta upp och ladda? Eller har du helt enkelt råkat tappa den i backen eller plurret och den vägrar starta? Då är det dags att skaffa en ny mobil.


Varför inte uppgradera till ett nytt och mer prisvärt mobilabonnemang i samma veva? Hos Fibio kan du kombinera några av de bästa mobilabonnemangen med mobil och sänka dina mobila månadskostnader samtidigt som du får en förmånlig rabatt (subvention) på mobilen.


Kontakta Fibio direkt för mer information och för att teckna ett av de bästa mobilabonnemangen med mobil redan idag.

Vad är bäst, att köpa mobil med eller utan abonnemang?

Detta är en fråga vi frekvent får höra från personer som är skeptiska till långa avbetalningsplaner och bindningstider. Det enkla svaret är: ja. Vill du dra ned på kostnaderna när du köper en ny mobil och vill teckna ett abonnemang rekommenderar vi alltid att göra det i samband med varandra. Det kan i slutändan spara dig ett par tusenlappar.

Vad innebär “subvention”?

När du köper en mobil med abonnemang eller vice versa ger vi dig en rabatt på mobilen som kallas subvention. Det kan ses som ett slags paketpris och rabatt/belöning som är vårt sätt att tacka dig för att du valt just Fibio som din mobiloperatör. Exempel på subvention (notera att detta är ett exempel, priserna är inte korrekta och detta är enbart för att demonstrera hur subvention fungerar):

 1. Priset för en Iphone 11 Pro 64gb ligger på 12 000 kr som ska kunna betalas mot faktura.
 2. Väljer du att teckna ett abonnemang i samband med att du köper mobilen så kan du dela upp betalningen genom en så kallad förhöjd månadsavgift, till exempel 12 000/24 månader = 500 kr i månaden.
 3. Med ett abonnemang får du då någon form av rabatt på mobilen, det vill säga att Fibio subventionerar lite av produkten. Då betalar du istället till exempel 24 x 400 kr = 9600 kr.

Hur stor är rabatten när du tecknar ett abonnemang i kombination med mobil?

Rabatten (subventionen) vid köp av en mobil med abonnemang varierar beroende på vilken mobil du köper och vad den kostar. Rabatten kan dock variera över tid då priser frekvent ändras och rabatten kan komma att vara högre ena månaden, och lägre nästa. För exakta priser för våra olika typer och märken av mobiler ber vi dig att kontakta Fibio direkt.

Vilka mobilabonnemang kan jag kombinera med en mobil?

Alla! Det spelar ingen roll om du tecknar ett mobilabonnemang med enbart 5 GB surf eller obegränsat eller om du tecknar ett pensionärs- eller studentabonnemang. Alla våra abonnemang går att kombinera med en ny mobil. Notera att subventionesrabatten är densamma för alla typer av abonnemang.

Vilket mobilabonnemang är bäst för mig?

Det finns ingen universallösning som passar alla då våra mobilvanor varierar från person till person. Alla har vi olika behov och använder mobilen på olika sätt. Vissa använder mobilen enbart för att ringa och skicka SMS och MMS, medan andra använder den som en förlängning till sin dator, TV och musikspelare för att kunna spela spel, kolla filmer och serier eller lyssna på musik. Vi kan dock hjälpa dig komma fram till svaret på denna fråga. Hos Fibio kan du nämligen ta våra mobilabonnemang på en testkörning där du får använda ett mobilabonnemang med obegränsad surf i två månader. På så vis kan vi observera och notera dina mobilvanor och utifrån det rekommendera det bästa mobilabonnemang anpassat efter dina vanor. 


Om inget mobilabonnemang i vårt standardutbud matchar dina behov och mobilvanor erbjuder vi i specifika fall möjligheten att skräddarsy ett för dig.

Fördelar med att köpa en mobiltelefon med abonnemang från Fibio

Den främsta fördelen är såklart att du får en förmånlig rabatt på din mobil, men också att betalningen sprids ut över en längre period, oftast 1-2 år. På så vis slipper du lägga ut större summor på en gång, vilket är en välkommen betalningsmetod speciellt om du vill köpa en av de senaste modellerna som vid lansering oftast är rätt dyra. Köper du en mobil utan abonnemang behöver du ofta betala hela beloppet direkt. 

Köp mobil i samband med mobilabonnemang hos Fibio

Kontakta Fibio redan idag för att teckna ett mobilabonnemang med mobil, eller vice versa. Vi erbjuder några av de mest prisvärda abonnemangen på marknaden och de allra senaste mobiltelefonerna från de populäraste märkena. 


Har du ett befintligt mobilabonnemang hos en annan mobiloperatör och är osäker hur du går tillväga för att byta till Fibio? Läs vår guide för att byta mobiloperatör och se till så att du kan behålla ditt nuvarande nummer och garantera att du inte behöver betala några onödiga kostnader.

Läs mer