De bästa mobilabonnemangen för studenter!

Fria samtal, SMS och MMS i hela Sverige + Dubbelt så mycket surf. Kan det bli bättre?

Beställ idag

Varför ska studenter välja Fibio?

left_col1imagealt

Prisgaranti

Hittar du ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det!

left_col2imagealt

Fria samtal, MMS & SMS

Oavsett mobilabonnemang så ingår alltid fria samtal, SMS och MMS i hela Sverige.

left_col3imagealt

Dubbel surf

Med Fibios mobilabonnemang för studenter får du dubbelt så mycket data att surfa för.

left_col4imagealt

Oslagbar täckning med täckningsgaranti

Fibio ingår i Telenors när som täcker 99% av Sveriges befolkning.

20 GB
125 kr / månad
I 5 månader, därefter 249 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 20 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
 
Viaplay
Beställ
100 GB
199 kr / månad
I 5 månader, därefter 399 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 100 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ
40 GB
149 kr / månad
I 5 månader, därefter 299 kr/mån
 • Fria samtal inom EU

 • Fria SMS & MMS inom EU

 • 40 GB mobilsurf inom EU

 • Fri anslutningsavgift
Viaplay
Beställ

Hitta det bästa mobilabonnemanget för studenter här


Det finns flera målgrupper inom ett samhälle som ibland behöver lite extra stöd och hjälp för att underlätta deras vardag. Målgruppen de flesta tänker på i detta sammanhang är pensionärer och äldre som ofta lever på en rätt mager pension. Men en målgrupp som kanske behöver än mer hjälp är studenter.

Vi har ett ansvar att gynna framtida generationer och skapa förutsättningar för att de ska kunna göra sitt bästa. Därför erbjuder Fibio några av de bästa mobilabonnemangen för studenter med en förmånlig studentrabatt. För i slutändan har studenter aldrig varit kända för sin stabila ekonomi. Är du student eller planerar att börja studera och är på jakt efter de mest prisvärda och bästa mobilabonnemangen för studenter? Du kan nu sluta leta. Kontakta Fibio för mer information om våra studenterbjudanden eller för att teckna ett studentabonnemang här direkt på vår hemsida.

Vad är skillnaden på ett studentabonnemang och ett vanligt mobilabonnemang?

Det är egentligen inga stora skillnader mellan våra studentabonnemang och vanliga mobilabonnemang. De innebär båda fria samtal, SMS och MMS EU/EES där det enda du egentligen behöver bestämma dig för är hur mycket surf du behöver. Skillnaden är först och främst att du självklart måste vara student för att kunna teckna ett studentabonnemang som gör att du kan ta del av vår förmånliga studentrabatt.

Hur mycket rabatt får jag med ett mobilabonnemang för studenter?

Fibios studentrabatt för våra mobilabonnemang innebär att du får dubbelt så mycket surf att använda oavsett vilket abonnemang du tecknar. Det innebär att ett mobilabonnemang med 5 GB blir 10 GB, 20 GB blir 40 GB, 40 GB blir 80 GB och så vidare…

Fördelar med ett mobilabonnemang för studenter

När du tecknar ett mobilabonnemang för studenter får du förutom den förmånliga studentrabatten också ta del av en rad fördelar och garantier som Fibio-kund. Dessa inkluderar:

 • Snabb och personlig kundtjänst
  Hos Fibio slipper du långa kötider, opersonliga robotröster och omständliga knappval och kan istället be om att bli uppringd en tid som passar dig. Vi lovar att besvara ditt samtal inom 10 minuter och ditt mejl inom 24 timmar (ej helger och röda dagar), om vi inte håller detta löfte bjuder vi på 3 GB mobilsurf.
 • Prisgaranti
  Vi är den enda mobiloperatören som erbjuder prisgaranti på alla tjänster. Den innebär att om du hittar en likvärdig tjänst eller produkt i vårt utbud till ett lägre pris hos ett annat företag… så matchar vi det! Du nyttjar denna prisgaranti genom att ta kontakt med vår kundtjänst.
 • Täckningsgaranti
  Precis som att det är självklart att din mobil ska fungerar i alla lägen, så måste även ditt nätverk göra det. Vi har därför en täckningsgaranti du kan dra nytta av vid tillfällen då ditt nätverk inte fungerar. Den innebär att vi åtgärdar problemet eller ersätter den strulande produkten helt kostnadsfritt, eller ger dig pengarna tillbaka.
 • Grym täckning
  Fibio ingår i Telenors nätverk, ett av Sveriges och världens bästa mobilnätverk. Det täcker 90% av Sveriges yta och 99% av Sveriges befolkning.
 • Snabbt nätverk
  Hos Fibio får du tillgång till Telenors 2G-, 3G- och 4G-nätverk i grymma hastigheter. Du kommer även vara några av de första i Sverige som kommer få tillgång till 5G-hastigheter så fort det lanseras.
 • Fria byten
  Inte nöjd med ditt nuvarande abonnemang? Inga problem, vi vet att ens livssituation ibland förändras och nya förutsättningar gäller. Hos Fibio har du rätten att alltid byta abonnemangsform utan extra kostnad.
 • Pausa abonnemang
  Ska du ut och resa eller studera i ett annat land under en längre tid? Med Fibio kan du pausa ditt abonnemang 1 gång per år i max 6 månader.
 • Extra lång ångerrätt
  Hos Fibio stannar du för att du vill, inte för att du måste. Därför erbjuder vi en extra lång ångerrätt på 3 veckor - helt enkelt för att vi är övertygade att efter du testat Fibio, så kommer du inte vilja byta.

Gäller mitt studentabonnemang efter jag slutat studera?

Ditt studentabonnemang gäller så länge du aktivt studerar. 

Vad för dokument behöver jag för att teckna ett mobilabonnemang för studenter?

För att kunna teckna ett mobilabonnemang för studenter hos Fibio behöver du vara medlem i Studentkortet.

Kombinera studentabonnemanget med en ny telefon

Har du problem med batteritiden med din gamla mobil eller börjar den bli långsam? Varför inte ta tillfället i akt och köpa ett studentabonnemang med mobil? Vi ger dig då en förmånlig rabatt på mobilen, notera att denna rabatt varierar beroende på vilken mobil du väljer. Kontakta Fibio för att teckna ett av de bästa abonnemangen med mobil redan idag.

Läs mer