Teckna marknadens bästa mobilabonnemang för pensionärer!

Vi erbjuder inte bara ett av marknadens bästa mobilabonnemang för pensionärer och seniorer, det är även ett av de mest prisvärda. Oavsett vilket seniorabonnemang du tecknar får du alltid 50% extra surf. 

Varför ska man teckna ett Fibio mobilabonnemang för pensionärer?


Snabb och professionell service

Vi lovar att besvara ditt samtal inom 10 minuter och e-post inom 24 timmar (ej helger och röda dagar). Om du av någon anledning får vänta längre så bjuder vi på 3 GB surf. Detta är ett incitament för oss att alltid erbjuda snabb service så dina Fibio-produkter och -tjänster alltid fungerar som de ska.

Extra lång ångerrätt

Hos Fibio stannar du för att du vill, inte för att du måste. Enligt lag gäller alltid 2 veckors ångerrätt. Vi har valt att erbjuda ytterligare en vecka. Detta gör vi för att vi tror så starkt på våra tjänster att du inte kommer vilja byta.

Fria byten

Livet är inte en rak linje och det har vi full förståelse för. Hos Fibio har du därför alltid möjligheten att byta abonnemangsform så den passar din nuvarande livssituation, självklart helt utan extra kostnad. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att kommunicera med nära och kära på dina villkor.

Möjlighet att pausa abonnemang

Ska du arbeta eller semestra utomlands under en längre period? Då behöver du oftast teckna ett nytt abonnemang eller skaffa ett SIM-kort i landet du besöker. Men ingen vill ju betala extra för ett abonnemang du inte använder aktivt. Därför har du hos Fibio alltid möjligheten att pausa ditt mobilabonnemang en gång per år i upp till 6 månader, helt utan extra kostnad. 

Prisgaranti

Har du hittat ett mobilabonnemang för pensionärer likvärdigt Fibios som innefattar samma förmåner, tjänster och service fast till ett lägre pris? Då matchar vi det! Detta är något vi är helt ensamma om i Sverige. Prisgarantin gäller inte enbart för våra mobilabonnemang för pensionärer, utan för samtliga tjänster i vårt utbud. Du nyttjar prisgarantin genom att kontakta oss via chat, email eller telefon.

Täckningsgaranti

Fibio ingår i Telenors nätverk, ett av världens främsta och mest pålitliga mobilnät. Men det finns en rad oförutsägbara saker som kan komma att göra nätverket instabilt eller slå ut det helt i ditt område, till exempel träd fallna över ledningar eller blixtoväder. Det är tyvärr inget vi kan påverka i vissa situationer och därför erbjuder vi dig en täckningsgaranti där vi snabbt antingen hjälper dig åtgärda problemet om möjligt eller ersätter dig för den strulande tjänsten.

Hur skiljer sig Fibios pensionärsabonnemang från vanliga abonnemang?

Fibio erbjuder några av marknadens bästa mobilabonnemang för pensionärer som alltid innehåller fria samtal, SMS och MMS i hela Sverige och EU/EES-länder. Det enda du egentligen behöver bestämma dig för är hur mycket surf du vill ha. 

Förmånen med våra seniorabonnemang är att vi fördubblar din surfpott oavsett vilket abonnemang du väljer. 5 GB blir 10 GB, 20 GB blir 40 GB, och så vidare. 

Men den stora skillnaden är främst de ovan nämnda förmåner du får med ett Fibio-abonnemang. Vårt mål är att göra det snabbt, enkelt och billigt för hela Sveriges befolkning att kommunicera med varandra. Hos oss får du uppleva ett helhetskoncept av hög kvalitet som säkerställer att du alltid kommunicerar på dina villkor.

Finns det mobilabonnemang för pensionärer utan surf?

Vi får ofta frågan: “Vilket är ert billigaste mobilabonnemang för pensionärer utan surf?”. Tyvärr erbjuder vi inga seniorabonnemang utan surf, och det gör ingen annan mobiloperatör heller. Dagens mobiltelefoner behöver nämligen åtkomst till nätet för att kunna uppdatera program och installera säkerhetsuppdateringar löpande. Mobilen löper annars risk att inte fungera och öppnar upp för säkerhetsrisker.

Teckna ett prisvärt mobilabonnemang för pensionärer hos Fibio

När du väljer Fibio får du tillgång till ett av marknadens bästa mobilabonnemang för pensionärer. Kontakta Fibio idag för mer information om våra mobilabonnemang och för att teckna ett redan idag. Du kan också teckna dem online här på vår hemsida, gör du det bjuder vi på anslutningsavgiften (värde 250 kr).

Läs mer