Företagsabonnemang - För dig som vill ha mer för mindre

Alla fördelar som en stor operatör, men priser som en mindre

Fibios mobilabonnemang för företag

Med våra företagsabonnemang får du mer tid över för det som är viktigt och slipper massa strul. Vi garanterar 100% kundnöjdhet och uppnår det genom snabb service, extra lång ångerrätt, fria byten, möjlighet att pausa ditt mobilabonnemang och prisgaranti på samtliga tjänster.


Vi har tänkt på allt, så att du inte ska behöva det. Vi erbjuder kompletta företagslösningar som inkluderar mobilabonnemang, mobilt bredband, IP telefoni och fastnätsnummer för företagsabonnemang i mobilen. Självklart kan du alltid lägga till en mobil i ditt företagsabonnemang om så önskas där du ringer och SMS:ar fritt inom hela EU och EES. Du väljer själv hur mycket surf du vill ska ingå och kan välja mellan 5 GB, 20 GB, 40 GB, 100 GB och obegränsad surf. Är du osäker på hur mycket surf du och dina kollegor behöver i ert företagsabonnemang? Kontakta oss och beskriv era mobilvanor så ger vi rekommendationer på det som passar er bäst.

pexels-fauxels-3182812
pexels-fauxels-3184287

Vi erbjuder ditt företag gratis rådgivning!

Fyll i ditt nummer så kontaktar en av våra rådgivare dig

I våra mobilabonnemang för företag erbjuder vi en rad användbara tjänster och funktioner som underlättar det dagliga arbetet:

Få realtidsinformation om samtal och samtalshantering. Det hjälper ditt företag få stenkoll på servicenivån – enkelt och överskådligt.

Microsoft Teams koppling. Möjlighet att koppla Microsoft Teams till fastnätsnummer, så att du kan ha möten via Microsoft Teams med personer som inte har ett konto.

…och många fler.

Molnväxel. Kostnadseffektiv  växellösning som kan anpassas efter företagets behov och förutsättningar med ett stort utbud olika funktioner och tjänster.

SMS-gateway. Skicka enskilda SMS eller grupputskick till specifika målgrupper via nätet för att enklare nå dina kunder.

Telefonkö Ringback. Dina kunder behåller sin plats i telefonkön och blir automatiskt uppringda när det är deras tur.

Så här mycket sparar du med Fibio

Uppskattad surfmängd per månad

Andra operatörer kostar dig:

200 kr

Med Fibio kan du få samma prenumeration för:

150 kr

Ingen fixering

Inga dolda kostnader

Den bästa prenumerationen för
ditt företag!

Basic

1 Account
249
/mån
kr
  • 20GB
  • Fria samtal och sms
  • Fri anslutningsavgift
Most Popular

Avancerad

5 Account
kr 299
/mån
  • 40GB
  • Fria samtal och sms
  • Fri anslutningsavgift

Pro

10 Account
kr 399
/mån
  • 100GB
  • Fria samtal och sms
  • Fri anslutningsavgift

Gör mer med Fibio

Stabil och snabb surf var som helst

Fibio ingår i telejätten Telenors nät. Det innebär att du kommer vara bland de första med de senaste innovationerna inom telekombranschen. Med Fibio surfar du alltså på några av marknadens snabbaste och mest stabila 2G-, 3G-, 4G och snart även 5G-nätverk. Nätverket täcker 90% av Sveriges yta och 99,9% av vår befolkning. På så vis kan du som kund hos oss ta samtal och surfa med ett av marknadens mest pålitliga nätverk.  

Hos oss behöver du aldrig stå i telefonkö

Vi värderar din tid och tycker inte att du ska behöva stå i kö eller göra massa otydliga knappval. Besvaras inte ditt samtal inom 10 minuter eller mejl inom 24 timmar (ej helger eller röda dagar) så bjuder vi på 3 GB mobilsurf.
Vi ger dig det miljövänligaste mobilnätet

Telenors nätverk är inte bara ett av de bästa mobilnäten, utan även ett av branschens mest miljövänliga. De blev utsedda till telekombranschens mest hållbara företag 2019 i Sustainable Brand Index B2B, vilket är Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

 

 

Sveriges nöjdaste kunder

Få svar på dina frågor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Not Convinced? Don’t worry, we’ve got you covered. If you can’t find what you are looking for here, contact our customer support now!

Är företagsabonnemang avdragsgillt?

Ja. Det krävs dock att tre kriterier som Skatteverket etablerat uppfylls:
1. Mobilabonnemanget är av väsentlig betydelse för att den skattskyldige ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.
2. Förmånen av mobilabonnemanget är av begränsat värde för den anställde. Alltså att abonnemanget används främst i arbetssyfte, inte privat.
3. Att förmånen för den anställde inte utan svårighet kan särskiljas från nyttan i anställningen. Alltså, att det ska vara svårt att dra en tydlig gräns mellan privat användning av abonnemanget och användning i arbetet för att det INTE skall förmånsbeskattas.

Kan jag flytta över ett privat mobilabonnemang till ett företagsabonnemang?

A: Ja. Du kan alltid överlåta ditt nummer/abonnemang från företag till konsument eller tvärtom så länge ditt nummer är skrivet på ditt personnummer eller ägs av ditt bolag.

Bli en del av Fibio!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev