BARNABONNEMANG

Enkelt och tryggt för familjens minsta

Fibio ger de yngsta i familjen dubbelsurf – enkel och barnvänlig mobilupplevelse!
ABONNEMANG

Viaplay ingår kostnadsfritt i 2 månader

Varför välja Fibio?
4 GB
129 kr 59 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 129 kr/mån
12 GB
229 kr 99 kr/mån
Priset gäller i 1 månader, därefter 229 kr/mån
POPULÄR!
40 GB
299 kr 129 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 299 kr/mån
80 GB
349 kr 159 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 349 kr/mån
Vill du hellre bli uppringd?
BYT MOBILOPERATÖR TILL FIBIO​

Gör det enkelt - välj Fibio

Att byta till Fibio är superenkelt! Välj bara vilket abonnemang som passar dig bäst, sedan fixar vi resten. Du kan lugnt behålla ditt nuvarande nummer, helt utan extra kostnad och besvär. Vi ser till att övergången till Fibio är smidig och enkel för dig.

Välj abonnemangsform

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal & meddelanden. Välj datamängd efter ditt behov.

Behåll ditt nummer

Välj att flytta med ditt nuvarande telefonnummer smidigt och enkelt.

Välj betalmetod

Välj betalmetod och godkänn tryggt och säkert med BankID.

WEBBSHOP

Dags för en ny mobil?

iPhone 13
Pris från
SEK 5803
iPhone 12
Pris från
SEK 4070
KUNDOMDÖMEN​

Kundbetyg i topp

På Fibio arbetar vi ständigt med att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser varje feedback som en möjlighet att växa och förbättra oss. Era synpunkter och betyg är ovärderliga för oss – de hjälper oss att rikta vår uppmärksamhet där den behövs mest och att finjustera våra tjänster. Vi är tacksamma för varje kommentar vi får.

Varför välja Fibio för dina barns abonnemang?

Prisgaranti ingår
Skräddarsy ditt egna abonnemang
Supersnabbt 5G nät med Telenor
Toppbetyg på Trustpilot

Vanliga frågor

Vilket mobilnät går Fibio på?
Vi använder Telenors prisbelönta mobilnät, som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Titta gärna på vår täckningskarta för att se hur det ser ut just där du befinner dig.
Alla barnabonnemang inkluderar fria samtal och meddelanden. Dessutom får barn dubbel surfmängd på samtliga mobilabonnemang.
Det är enkelt och kostnadsfritt att flytta med sitt nummer. Oavsett om du har kontantkort eller abonnemang idag måste det vara registrerat på dig för att nummerflytten ska kunna genomföras.
Vi tar hand om hela överflyttningen till oss. Det enda du behöver göra själv är att byta SIM-kort på utsatt startdatum.
Ja, du kan begränsa ditt barns mobilabonnemang hos Fibio. Du kan lägga till spärrar för extra data via SMS, samtal till och i utlandet, samt betalsamtal och betal-sms. Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Är det första mobilabonnemanget för ditt barn?

Den första mobilen och abonnemanget för ditt barn är ett stort steg i deras liv. Det är ett helt nytt ansvar, kanske deras första stora ansvar, och det kräver att du förbereder på rätt sätt. I denna guide tänkte vi gå igenom bra saker att veta och tänka på när du ska köpa deras första mobil och teckna ett telefonabonnemang för barn.

Telefonabonnemang för barn – Ett stort steg i en ny riktning

En av de bästa sakerna med att vara förälder är att fira alla första upplevelser som ditt barn kommer att uppleva. Barnets första ord, första steg och första dag i skolan är alla minnesvärde upplevelser som kommer stanna med dig genom livet. Medan de flesta av dem är exalterande och fyllda av glädje, så finns det andra första upplevelser som kan vara aningen… otäcka. Att köpa mobil och mobilabonnemang för ditt barn är en utav dem. En egen mobil är ett stort steg som är roligt såväl som utmanande för både dig som förälder och för ditt barn.
Man måste förbereda sig noggrant och se till så att barnet faktiskt är redo för en egen mobil. Genom att köpa en mobil och teckna ett mobilabonnemang för ditt barn så signalerar du till dem att de är tillräckligt mogna för att hantera ansvaret en mobil kommer med.

Mobilabonnemang för barn är ett privilegium – inte en rättighet

Innan du köper en telefon och tecknar det bästa mobilabonnemanget för barn hos Fibio bör du först prata med dem om vad det innebär att äga en mobil. Du borde även fastställa regler kring deras mobilanvändning. Vi rekommenderar att gå över följande teman med dina barn:
Hur mycket de får använda sin mobil per dag Vad telefonen ska användas till Vilka risker och faror det finns med att ha en mobil (dela privat information, komma i kontakt med främmande människor, etc.)

Gör detta i ett så tidigt skede som möjligt för att se till så att ditt barn är införstådd med vad som förväntas av hen.

Abonnemang för barn behöver inte vara dyra

Det är alltid lockande att köpa det senaste och bästa när det kommer till teknologi. Men detta är ditt barns första telefon, den kommer åka i golvet minst en gång. Det är helt enkelt ingen idé att köpa en dyr telefon från dag ett. Vi rekommenderar att börja med något billigare som till exempel:

En begagnad telefon du har liggandes i någon byrå hemma En begagnad eller rekonditionerad telefon Passa på att själv uppgradera din nuvarande mobil och ge barnet din gamla

Samma princip gäller för att teckna ett barnmobilabonnemang. Börja med att teckna ett billigt mobilabonnemang för barn med en låg mängd surf. Att teckna ett mobilabonnemang för barn med obegränsad surf från början är att bjuda in till katastrof. Arbeta stegvis och testa dig fram. Klarar de av en högre mängd surf, uppgradera abonnemanget.

Om ditt barn bevisar att hon eller han kan hantera sin mobiltelefon går det alltid bra att ändra abonnemanget vid ett senare tillfälle – helt utan extra kostnad.

Vilka mobilabonnemang för barn finns hos Fibio?

Vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn där du får dubbel surf så länge du är kund. Hos Fibio väljer du mellan 12 GB, 40 GB, 80 GB när du tecknar ett abonnemang för barn:

12 GB 199 kr/mån
40 GB 279 kr/mån
80 GB 319 kr/mån

Ansvarsfullt mobilägande innebär att betala för sina kostnader

Dagens moderna mobiler är nästan lika kraftfulla som en dator. De har liknade kapacitet för att spela spel på vilket självklart är lockande för ett barn – speciellt om vänner och klasskompisar också spelar. Det finns otaliga spel och appar på mobilen. Vissa är helt gratis, medan andra kostar.

Fastställ regler för vad som gäller för att köpa appar och spel i mobilen. Om ditt barn ska stå för sådana kostnader själva, om de bara får köpa för en viss summa i månaden eller om de alltid måste fråga dig innan de köper något. Vi rekommenderar att du barnsäkrar mobilen till att börja med så de inte köper något vare sig medvetet eller av misstag. Det finns flera fall där ett barn råkat spendera tusentals, ibland tiotusentals kronor på spel och appar.
Om ditt barn är för ung för förstå dessa typer av kostnader kan det vara ett tecken på att de även är för unga för en mobiltelefon och ett telefonabonnemang för barn.

Kan jag begränsa mitt barns mobilabonnemang?

Fibio erbjuder dig det säkraste och bästa mobilabonnemanget för barn. Hos oss har du möjligheten att addera följande spärrar på abonnemang för barn:

Köp av extra data via SMS
Samtal till utlandet
Samtal i utlandet
Betalsamtal och betal-sms.

Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Kan man köpa telefon med abonnemang för barn?

Fibio har ett brett utbud av mobiltelefoner från några av världens mest populära och största tillverkare. Det går därför bra att köpa en ny telefon i samband med att du tecknar ett abonnemang för barn. Om ditt barn redan har en mobiltelefon kan du istället välja att bara teckna ett abonnemang.

Teckna det bästa mobilabonnemanget för barn hos Fibio

Fibio erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn. Alla våra mobilabonnemang för barn har fria samtal, SMS och MMS i hela EU/EES, så att ditt barn alltid kan kontakta dig vid behov vart ni än är.

Kontakta oss för att teckna ett av marknadens bästa mobilabonnemang för barn redan idag.

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig

Vad letar du efter på Fibio.se?