Barnabonnemang

Det bästa mobilabonnemanget
för barn med schyssta villkor!

Rabatterna på våra barnabonnemang är avsedda för barn upp till 18 år.

ingår kostnadsfritt i 1 månad

4 GB

64 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 129 kr/mån

12 GB

114 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 229 kr/mån
Populär!

40 GB

149 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 299 kr/mån

80 GB

174 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 349 kr/mån

Vill du hellre att en säljare ringer upp?

Klicka här

Varför ska du välja Fibio?

Lägsta prisgaranti ingår

Inga bindningstider

Bäst täckning i Telenors nät

Bäst kundnöjdhet!

Våra populäraste mobiler

Är det första mobilabonnemanget för ditt barn?

Den första mobilen och abonnemanget för ditt barn är ett stort steg i deras liv. Det är ett helt nytt ansvar, kanske deras första stora ansvar, och det kräver att du förbereder på rätt sätt. I denna guide tänkte vi gå igenom bra saker att veta och tänka på när du ska köpa deras första mobil och teckna ett telefonabonnemang för barn.

 1. Telefonabonnemang för barn – Ett stort steg i en ny riktning

  En av de bästa sakerna med att vara förälder är att fira alla första upplevelser som ditt barn kommer att uppleva. Barnets första ord, första steg och första dag i skolan är alla minnesvärde upplevelser som kommer stanna med dig genom livet. Medan de flesta av dem är exalterande och fyllda av glädje, så finns det andra första upplevelser som kan vara aningen… otäcka. Att köpa mobil och mobilabonnemang för ditt barn är en utav dem. En egen mobil är ett stort steg som är roligt såväl som utmanande för både dig som förälder och för ditt barn.

  Man måste förbereda sig noggrant och se till så att barnet faktiskt är redo för en egen mobil. Genom att köpa en mobil och teckna ett mobilabonnemang för ditt barn så signalerar du till dem att de är tillräckligt mogna för att hantera ansvaret en mobil kommer med.

  Mobilabonnemang för barn är ett privilegium – inte en rättighet

  Innan du köper en telefon och tecknar det bästa mobilabonnemanget för barn hos Fibio bör du först prata med dem om vad det innebär att äga en mobil. Du borde även fastställa regler kring deras mobilanvändning. Vi rekommenderar att gå över följande teman med dina barn:

  • Hur mycket de får använda sin mobil per dag
  • Vad telefonen ska användas till
  • Vilka risker och faror det finns med att ha en mobil (dela privat information, komma i kontakt med främmande människor, etc.)

  Gör detta i ett så tidigt skede som möjligt för att se till så att ditt barn är införstådd med vad som förväntas av hen.

  Abonnemang för barn behöver inte vara dyra

  Det är alltid lockande att köpa det senaste och bästa när det kommer till teknologi. Men detta är ditt barns första telefon, den kommer åka i golvet minst en gång. Det är helt enkelt ingen idé att köpa en dyr telefon från dag ett. Vi rekommenderar att börja med något billigare som till exempel:

  • En begagnad telefon du har liggandes i någon byrå hemma
  • En begagnad eller rekonditionerad telefon
  • Passa på att själv uppgradera din nuvarande mobil och ge barnet din gamla

  Samma princip gäller för att teckna ett barnmobilabonnemang. Börja med att teckna ett billigt mobilabonnemang för barn med en låg mängd surf. Att teckna ett mobilabonnemang för barn med obegränsad surf från början är att bjuda in till katastrof. Arbeta stegvis och testa dig fram. Klarar de av en högre mängd surf, uppgradera abonnemanget.

  Om ditt barn bevisar att hon eller han kan hantera sin mobiltelefon går det alltid bra att ändra abonnemanget vid ett senare tillfälle – helt utan extra kostnad. 

  Vilka mobilabonnemang för barn finns hos Fibio? 

  Vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn där du får dubbel surf så länge du är kund. Hos Fibio väljer du mellan 12 GB, 40 GB, 80 GB när du tecknar ett abonnemang för barn: 

  • 12 GB 199 kr/mån
  • 40 GB 279 kr/mån
  • 80 GB 319 kr/mån

  Ansvarsfullt mobilägande innebär att betala för sina kostnader

  Dagens moderna mobiler är nästan lika kraftfulla som en dator. De har liknade kapacitet för att spela spel på vilket självklart är lockande för ett barn – speciellt om vänner och klasskompisar också spelar. Det finns otaliga spel och appar på mobilen. Vissa är helt gratis, medan andra kostar.

  Fastställ regler för vad som gäller för att köpa appar och spel i mobilen. Om ditt barn ska stå för sådana kostnader själva, om de bara får köpa för en viss summa i månaden eller om de alltid måste fråga dig innan de köper något. Vi rekommenderar att du barnsäkrar mobilen till att börja med så de inte köper något vare sig medvetet eller av misstag. Det finns flera fall där ett barn råkat spendera tusentals, ibland tiotusentals kronor på spel och appar.

  Om ditt barn är för ung för förstå dessa typer av kostnader kan det vara ett tecken på att de även är för unga för en mobiltelefon och ett telefonabonnemang för barn.

  Kan jag begränsa mitt barns mobilabonnemang? 

  Fibio erbjuder dig det säkraste och bästa mobilabonnemanget för barn. Hos oss har du möjligheten att addera följande spärrar på abonnemang för barn:

  • Köp av extra data via SMS 
  • Samtal till utlandet 
  • Samtal i utlandet 
  • Betalsamtal och betal-sms.

  Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig. 

  Kan man köpa telefon med abonnemang för barn?  

  Fibio har ett brett utbud av mobiltelefoner från några av världens mest populära och största tillverkare. Det går därför bra att köpa en ny telefon i samband med att du tecknar ett abonnemang för barn. Om ditt barn redan har en mobiltelefon kan du istället välja att bara teckna ett abonnemang. 

  Teckna det bästa mobilabonnemanget för barn hos Fibio

  Fibio erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn. Alla våra mobilabonnemang för barn har fria samtal, SMS och MMS i hela EU/EES, så att ditt barn alltid kan kontakta dig vid behov vart ni än är. 

  Kontakta oss för att teckna ett av marknadens bästa mobilabonnemang för barn redan idag.