fbpx

Studentabonnemang

Marknadens bästa
mobilabonnemang för studenter!

ingår kostnadsfritt i 1 månad

4 GB

64 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 129 kr/mån

12 GB

114 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 229 kr/mån
Populär!

40 GB

149 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 299 kr/mån

80 GB

174 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 349 kr/mån

Vill du hellre att en säljare ringer upp?

Klicka här

Varför ska studenter välja Fibio?

Prisgaranti​

Hittar du ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det! Kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.​

Fria samtal, MMS & SMS inom EU/EES

Hos Fibio ringer, SMS:ar och MMS:ar du som hemma inom hela EU/EES.

Dubbel surf

Med Fibios mobilabonnemang för studenter får du dubbelt så mycket data att surfa för.

Oslagbar täckning med täckningsgaranti

Fibio ingår i Telenors nät som täcker 99.9% av Sveriges befolkning.

Våra populäraste mobiler

Teckna ett Fibio studentabonnemang idag

Mobilen har kommit att bli ett av världens viktigaste verktyg, inte minst för studenter. De används för att kommunicera med klasskamrater såväl som med lärare, för att kolla scheman och kartor över campus, för att läsa och ladda ned skoluppgifter och mycket mer. Vi erbjuder därför förmånliga mobilabonnemang för studenter utan åldersgräns där du får dubbelt så mycket surf oavsett vilket studentabonnemang du tecknar.

Vad ingår i ett mobilabonnemang för studenter?

Precis som för alla våra mobilabonnemang ingår alltid fria samtal, SMS och MMS inom EU/EES samt fri anslutning (värde 250 kr). 

Vad är skillnaden på ett studentabonnemang och ett vanligt abonnemang?

Det som skiljer ett abonnemang för studenter och ett vanligt mobilabonnemang är främst priset. Nuförtiden är det dock ovanligt att hitta ett mobilabonnemang med en studentrabatt i form av en direkt prissänkning – oavsett vilken operatör du vänder dig till. Många operatörer erbjuder inte ens någon typ av mobilabonnemang för studenter. Men Fibio är av en annan åsikt.

Vi vill hjälpa alla Sveriges studenter att kommunicera snabbare, enklare och billigare för att skapa de bästa förutsättningar för dem att lyckas med sina studier. Medan vi inte erbjuder en direkt prissänkning för våra studentabonnemang så får du istället dubbelt så mycket surf när du tecknar ett abonnemang för studenter. 5GB blir 10GB, 20GB blir 40GB, och så vidare…

Vad krävs för att vara behörig för ett abonnemang för studenter?

För att kunna teckna ett mobilabonnemang för studenter hos Fibio krävs det enbart en sak: att du är medlem hos Studentkortet. Du kan läsa om hur ansökningen går till här och skickar in din ansökan under fliken “Kom igång” här.

Finns det någon åldersgräns för att teckna ett mobilabonnemang?

Nej, det spelar ingen roll hur gammal du är för att få teckna ett abonnemang för studenter. Är du under 18 år kan du dock inte teckna ett mobilabonnemang själv utan måste ta hjälp av en målsman som tecknar det åt dig.

Måste jag studera på universitet/högskola för att få teckna ett studentabonnemang?

Nej. Fibios mobilabonnemang för studenter är tillgängliga för alla studenter och olika studienivåer, från grundskolan upp till universitetet och högskola.

Vad gäller när jag köper en mobil i samband med ett tecknat mobilabonnemang?

När du tecknar ett studentabonnemang med mobil kan du välja att dela upp betalningen över flera månader. Då ger vi dig en förmånlig rabatt på mobiltelefonen som i slutändan sparar dig tusenlappar. Notera att rabatten varierar beroende på vilken mobil du väljer att köpa, så ta kontakt med oss på Fibio direkt så hjälper vi dig se över vad priset blir i ditt fall.

Teckna ett mobilabonnemang för studenter hos Fibio

Fibios mobilabonnemang med studentrabatt är ett av marknadens mest prisvärda. Vi är en operatör som bryr oss om det stora perspektivet. Kontakta Fibio idag för att teckna ett mobilabonnemang för studenter redan idag och för mer information om våra abonnemang där telefon ingår.