STUDENTABONNEMANG

Dubbelsurf, alltid!

Hos Fibio får studenter dubbelsurf, alltid! Perfekt för den som vill ha mer för mindre.
ABONNEMANG

Viaplay ingår kostnadsfritt i 2 månader

Varför välja Fibio?
4 GB
129 kr 59 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 129 kr/mån
12 GB
229 kr 99 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 229 kr/mån
POPULÄR!
40 GB
299 kr 129 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 299 kr/mån
80 GB
349 kr159 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 349 kr/mån
Vill du hellre bli uppringd?
BYT MOBILOPERATÖR TILL FIBIO​

Gör det enkelt - välj Fibio

Att byta till Fibio är superenkelt! Välj bara vilket abonnemang som passar dig bäst, sedan fixar vi resten. Du kan lugnt behålla ditt nuvarande nummer, helt utan extra kostnad och besvär. Vi ser till att övergången till Fibio är smidig och enkel för dig.

Välj abonnemangsform

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal & meddelanden. Välj datamängd efter ditt behov.

Behåll ditt nummer

Välj att flytta med ditt nuvarande telefonnummer smidigt och enkelt.

Välj betalmetod

Välj betalmetod och godkänn tryggt och säkert med BankID.

WEBBSHOP

Dags för en ny mobil?

iPhone 13
Pris från
SEK 5803
iPhone 12
Pris från
SEK 4070
KUNDOMDÖMEN​

Kundbetyg i topp

På Fibio arbetar vi ständigt med att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser varje feedback som en möjlighet att växa och förbättra oss. Era synpunkter och betyg är ovärderliga för oss – de hjälper oss att rikta vår uppmärksamhet där den behövs mest och att finjustera våra tjänster. Vi är tacksamma för varje kommentar vi får.

Varför ska studenter välja Fibio?

Prisgaranti ingår
Skräddarsy ditt egna abonnemang
Supersnabbt 5G nät med Telenor
Toppbetyg på Trustpilot

Vanliga frågor

Vilket mobilnät går Fibio på?
Vi använder Telenors prisbelönta mobilnät, som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Titta gärna på vår täcVi använder Telenors prisbelönta mobilnät, som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Titta gärna på vår täckningskarta för att se hur det ser ut just där du befinner dig.kningskarta för att se hur det ser ut just där du befinner dig.
Nej det ordnar vi! Vi tar hand om hela överflyttningen till oss, det enda du behöver göra själv är att byta SIM-kort på utsatt startdatum.
Du kan pausa ditt abonnemang en gång per år och upp till 6 månader åt gången kostnadsfritt.
Din surfpott förnyas första dagen varje ny månad.

Teckna ett Fibio studentabonnemang idag

Mobilen har kommit att bli ett av världens viktigaste verktyg, inte minst för studenter. De används för att kommunicera med klasskamrater såväl som med lärare, för att kolla scheman och kartor över campus, för att läsa och ladda ned skoluppgifter och mycket mer. Vi erbjuder därför förmånliga mobilabonnemang för studenter utan åldersgräns där du får dubbelt så mycket surf oavsett vilket studentabonnemang du tecknar.

Vad ingår i ett mobilabonnemang för studenter?

Precis som för alla våra mobilabonnemang ingår alltid fria samtal, SMS och MMS inom EU/EES samt fri anslutning (värde 250 kr).

Vad är skillnaden på ett studentabonnemang och ett vanligt abonnemang?

Det som skiljer ett abonnemang för studenter och ett vanligt mobilabonnemang är främst priset. Nuförtiden är det dock ovanligt att hitta ett mobilabonnemang med en studentrabatt i form av en direkt prissänkning – oavsett vilken operatör du vänder dig till. Många operatörer erbjuder inte ens någon typ av mobilabonnemang för studenter. Men Fibio är av en annan åsikt.

Vi vill hjälpa alla Sveriges studenter att kommunicera snabbare, enklare och billigare för att skapa de bästa förutsättningar för dem att lyckas med sina studier. Medan vi inte erbjuder en direkt prissänkning för våra studentabonnemang så får du istället dubbelt så mycket surf när du tecknar ett abonnemang för studenter. 5GB blir 10GB, 20GB blir 40GB, och så vidare…

Vad krävs för att vara behörig för ett abonnemang för studenter?

För att kunna teckna ett mobilabonnemang för studenter hos Fibio krävs det enbart en sak: att du är medlem hos Studentkortet. Du kan läsa om hur ansökningen går till här och skickar in din ansökan under fliken “Kom igång” här.

Finns det någon åldersgräns för att teckna ett mobilabonnemang?

Nej, det spelar ingen roll hur gammal du är för att få teckna ett abonnemang för studenter. Är du under 18 år kan du dock inte teckna ett mobilabonnemang själv utan måste ta hjälp av en målsman som tecknar det åt dig.

Måste jag studera på universitet/högskola för att få teckna ett studentabonnemang?

Nej. Fibios mobilabonnemang för studenter är tillgängliga för alla studenter och olika studienivåer, från grundskolan upp till universitetet och högskola.

Vad gäller när jag köper en mobil i samband med ett tecknat mobilabonnemang?

När du tecknar ett studentabonnemang med mobil kan du välja att dela upp betalningen över flera månader. Då ger vi dig en förmånlig rabatt på mobiltelefonen som i slutändan sparar dig tusenlappar. Notera att rabatten varierar beroende på vilken mobil du väljer att köpa, så ta kontakt med oss på Fibio direkt så hjälper vi dig se över vad priset blir i ditt fall.

Teckna ett mobilabonnemang för studenter hos Fibio

Fibios mobilabonnemang med studentrabatt är ett av marknadens mest prisvärda. Vi är en operatör som bryr oss om det stora perspektivet. Kontakta Fibio idag för att teckna ett mobilabonnemang för studenter redan idag och för mer information om våra abonnemang där telefon ingår.

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig

Vad letar du efter på Fibio.se?