Vår täckningskarta

Med hjälp av täckningskartan kan du ta reda på om du kan förvänta dig bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2g, 3g, 4g och 5g, i det område där du planerar att använda ditt abonnemang.
ABONNEMANG

Viaplay ingår kostnadsfritt i 2 månader

Varför välja Fibio?
2 GB
129 kr 59 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 129 kr/mån
6 GB
229 kr 99 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 229 kr/mån
POPULÄR!
20 GB
299 kr 129 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 299 kr/mån
40 GB
349 kr 159 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 349 kr/mån
Vill du hellre bli uppringd?

Olika typer av nät

Idag finns fyra olika nät i Sverige – 2G, 3G, 4G och 5G. Andra generationens mobilnät, 2G, används främst för sms och samtal. 3G hanterar både samtals- och datatrafik och 4G nätet är utvecklat för snabb och stabil surf.
Med 5G utlovas blixtsnabb uppkoppling. Svarstiderna är betydligt kortare och trådlösa prylar kan i princip kommunicera med omvärlden i realtid. Som kund hos Fibio, kommer du att ha tillgång till 5G så fort Telenor möjliggör detta.

Guide till vår mobiltäckningskarta

Fibio ingår som sagt i Telenors nät. Med hjälp av vår karta för mobiltäckning kan du enkelt se vart man normalt sätt har goda möjligheter att ringa och surfa. Du kan alltså se var i landet den bästa mobiltäckningen finns.

Täckningskarta

Med hjälp av vår karta för mobiltäckning kan du antingen visa din nuvarande position eller söka specifikt på en adress eller plats. När du vill se mobiltäckningen på en specifik plats, kan du söka på två olika sätt beroende på vilket resultat du är ute efter:
Skriv in adress, ort, kommun eller län och tryck på enter. Välj stad och få information direkt om vilken täckning som finns i området.
Tänk bara på att den verkliga hastigheten ibland avviker från det som visas på kartan. Det går alltså aldrig att garantera täckning på enskilda platser, då telefonmodell och kringliggande objekt påverkar hastighet och täckning.

Täckningsnivåer

När du gör en sökning på kartan når du någon av Telenors tre olika täckningsnivåer: bastäckning, god täckning och mycket god täckning:

Bastäckning

Om du inte försämrar mottagningen genom att ha din telefon i fickan eller väskan, finns det här bra möjligheter att både ringa, sms: a och surfa utomhus.

God täckning

Här kan du surfa, sms: a och ringa både inomhus och utomhus, så länge mottagningen inte försämras genom att låta telefonen ligga i fickan eller i väskan. Om du är inomhus kan du förbättra täckningsmöjligheten ytterligare om du står nära ett fönster.

Mycket god täckning

Här är sannolikheten för täckning hög, både inom- och utomhus. Däremot påverkas dina möjligheter att ringa och surfa inomhus av vilka typer av väggar, fönster och dörrar byggnaden har. Även vart i huset du befinner dig inverkar på din mobiltäckning.

Teckna mobilabonnemang hos Fibio

Teckna mobiltelefonabonnemang hos Fibio och få tillgång till ett nät med hög hastighet och bra täckning. Kontakta oss idag så rekommenderar vi det mest lämpliga abonnemanget för dig.

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig

Vad letar du efter på Fibio.se?