Prisgaranti

Hos Fibio står vi ensamma om att ge dig en unik prisgaranti – ett löfte som markerar oss som Sveriges enda operatör med detta kundvänliga åtagande. Medan vi inte jagar titeln som det billigaste alternativet, visar det sig att vår kombination av värde och service placerar oss i topp ändå.

Sveriges mest prisvärda operatör!

Men vi på Fibio vill aldrig att priset ska vara i vägen för att du ska bli kund hos oss. Därför har våra kunder prisgaranti på alla våra tjänster. Hittar du ett billigare pris någon annanstans matchar vi det. Våra kunder ska heller aldrig behöva lämna Fibio på grund av ekonomiska skäl. Vi tror att hemligheten bakom riktigt nöjda kunder ligger i helhetsupplevelsen. Därför har vi engagerat oss i att skapa en symbios av snabb och tillgänglig kundsupport, rättvisa priser och pålitlig täckning. Vårt engagemang ligger i att se till att varje aspekt av din mobilupplevelse är problemfri. Detta är vårt sätt att säga 'tack' för att du väljer oss – genom att ständigt sträva efter att överträffa dina förväntningar.
Vår prisgaranti
ABONNEMANG

Viaplay ingår kostnadsfritt i 2 månader

Varför välja Fibio?
2 GB
129 kr 59 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 129 kr/mån
6 GB
229 kr 99 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 229 kr/mån
POPULÄR!
20 GB
299 kr 129 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 299 kr/mån
40 GB
349 kr 159 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 349 kr/mån
Vill du hellre bli uppringd?
KUNDOMDÖMEN​

Kundbetyg i topp

På Fibio arbetar vi ständigt med att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser varje feedback som en möjlighet att växa och förbättra oss. Era synpunkter och betyg är ovärderliga för oss – de hjälper oss att rikta vår uppmärksamhet där den behövs mest och att finjustera våra tjänster. Vi är tacksamma för varje kommentar vi får.

Varför ska du välja Fibio?

Prisgaranti ingår
Skräddarsy ditt egna abonnemang
Supersnabbt 5G nät med Telenor
Toppbetyg på Trustpilot

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig

Vad letar du efter på Fibio.se?