WEBBSHOP

Second-Hand mobiler

Om du vill ha en fullt fungerande och fräsch mobil men samtidigt spara pengar är second hand helt rätt för dig. Alla produkter kommer med minst 12 månaders garanti.
webbshop

Du kan köpa alla mobiltelefoner i Fibios mobiltelefonbutik genom vår partner Refurbed.

Välj smart, välj Refurbed

Visar alla mobiltelefoner

iPhone 13

Pris från: 5223 kr

Detaljer & urval

iPhone 12

Pris från: 3571 kr

Detaljer & urval

iPhone 13 Pro

Pris från: 6608 kr

Detaljer & urval

iPhone 13 Pro Max

Pris från: 7394 kr

Detaljer & urval

iPhone 13 Mini

Pris från: 4409 kr

Detaljer & urval

iPhone 11

Pris från: 2965 kr

Detaljer & urval

iPhone 11 Pro

Pris från: 3342 kr

Detaljer & urval

iPhone 12 Pro Max

Pris från: 5435 kr

Detaljer & urval

iPhone 8

Pris från: 1426 kr

Detaljer & urval

iPhone 12 Mini

Pris från: 3118 kr

Detaljer & urval

iPhone 12 Pro

Pris från: 4924 kr

Detaljer & urval

Huawei P30 Pro

Pris från: 2598 kr

Detaljer & urval

Samsung Galaxy S9

Pris från: 1679 kr

Detaljer & urval

Huawei P30 Lite

Pris från: 1624 kr

Detaljer & urval

Samsung Galaxy S10e

Pris från: 1906 kr

Detaljer & urval

iPhone 11 Pro Max

Pris från: 3706 kr

Detaljer & urval

Samsung Galaxy S10+

Pris från: 2224 kr

Detaljer & urval

Samsung Galaxy S9+

Pris från: 1606 kr

Detaljer & urval

Mobilabonnemang med fria samtal, SMS och MMS

Med ett Fibio mobilabonnemang ringer, surfar, SMS:ar och MMS:ar du alltid som hemma inom hela EU och EES. Det enda du egentligen behöver välja är hur mycket surf du behöver. Vi erbjuder ett standardutbud av mobilabonnemang från 2 GB till 40 GB.

Teckna ett mobilabonnemang online hos Fibio

För att göra det lätt för dig har vi gjort det möjligt att teckna alla våra abonnemang online. Du väljer helt enkelt vilket mobiltelefonabonnemang du vill ha utefter hur mycket surf du behöver, skriver in din e-post och personnummer, väljer om du vill behålla ditt nummer eller inte (självklart kostnadsfritt) och startdatum för ditt abonnemang – och du är klar!

Varför ska jag teckna ett Fibio mobiltelefonabonnemang?

Utbudet av mobiloperatörer på marknaden är gigantiskt. Det är lite av en djungel som gör det svårt att veta vilket mobilabonnemang som är bäst för dig. Priset spelar självklart en stor roll, och det är alltid lockande att välja det billigaste abonnemanget. Men bara för att det är billigast betyder inte det att det är mest prisvärt. Många mobiloperatörer tummar på sin service och kvalitet bara för att vara billiga, till exempel att ingen kundtjänst finns tillgänglig.
I kontrast till detta står Fibio. Vi är ett företag som tänker på det stora perspektivet och strävar efter att uppfylla alla dina behov och önskemål. Med Fibio får du pålitlig och personlig kundtjänst, samt prisgaranti på alla våra tjänster. Prisgarantin innebär att om du hittar en liknande tjänst som vi erbjuder hos ett annat företag till ett lägre pris, så matchar vi det.
Fibio kompromissar aldrig mellan kvalitet och pris. Vårt mål är att du ska känna dig trygg såväl som att du faktiskt får valuta för dina pengar. Här är ytterligare några anledningar till varför du bör teckna ett mobiltelefonabonnemang hos Fibio.

Snabbt 4G-/5G-nätverk
Fibio ingår i Telenors nät: ett av världen största telekommunikationsföretag. Med Fibio surfar du alltså på några av marknadens snabbaste och mest stabila 2G-, 3G- och 4G-nätverk. Telenor har alltid varit i framkanten gällande innovation, och när det kommer till lanseringen av 5G-nätverk kommer du som Fibio-kund vara några av de första som kommer att kunna surfa i 5G-hastigheter.

Oslagbar täckning
Telenors nätverk täcker 90% av Sveriges yta och 99,9% av vår befolkning. Det innebär att du som Fibio-kund kan surfa vart och när du vill och alltid ha grym samtalskvalitet och snabb mobilsurf.

Miljövänligaste mobilnätet
Telenors nätverk är inte bara ett av de bästa, utan även ett av de mest miljövänligaste. Vi blev utsedda till telekombranschens mest hållbara företag 2019 i Sustainable Brand Index B2B, vilket är Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

100% Nöjd kund garanti
Med vår 100% nöjd kund garanti strävar vi efter att ALLA våra kunder ska vara nöjda med sitt mobiltelefonabonnemang. Vi är inte nöjda förens du är det och har därför tagit fram 7 löften som gäller under hela din tid som kund hos Fibio:

GRYM KUNDSERVICE:
För Fibio är personlig och tillgänglig service självklart. Du slipper långa kötider, stela robotröster och omständliga knappval. Med Fibio vet du alltid vem du pratar med och får rätt hjälp när du behöver det. Besvarar vi inte ditt samtal inom 10 minuter eller din e-post inom 24 timmar (ej helger eller röda dagar), så bjuder vi på 3 GB mobilsurf.
EXTRA LÅNG ÅNGERRÄTT:
Lagen kräver att du alltid har 2 veckors ångerrätt. Vi ger dig en ytterligare en vecka. Varför? Helt enkelt för att vi tror så starkt på våra tjänster att du inte kommer vilja byta abonnemang. Hos Fibio stannar du inte för att du måste, utan för att du vill.
FRIA BYTEN:
Inte nöjd med ditt nuvarande mobilabonnemang hos Fibio? Inga problem. Hos oss har du rätt att byta abonnemang vid behov helt utan extra kostnad.
PAUSA DITT ABONNEMANG:
Vi ger dig möjlighet att pausa ditt abonnemang när du vill en gång per år i max 6 månader.
PRISGARANTI PÅ ALLA TJÄNSTER:
Vi är den enda mobiloperatören som erbjuder prisgaranti på alla våra tjänster. Det innebär att om du hittar en likvärdig tjänst till lägre pris hos en annan operatör – så matchar vi det.
TÄCKNINGSGARANTI:
Fibio är också en av få operatörer som erbjuder täckningsgaranti för din trygghet. Skulle det visa sig att det inte finns mobiltäckning där du bor ger vi dig möjligheten att antingen välja en av våra andra tjänster eller lämna tillbaka abonnemanget och få pengarna tillbaka.
FÖRSTA ABONNEMANGET:
Är det dags för någon i familjen att teckna sitt första mobilabonnemang? Vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda och bästa mobilabonnemang för barn. När du ska teckna ett nytt abonnemang för ett barn ger vi dig 50% rabatt första halvåret.

Miljömedvetna mobilabonnemang

En av vår tids största utmaningar är miljöfrågan och vi alla måste dra vårt strå till stacken för att lösa problemet. Fibios bidrag är vår strävan efter att bli en miljövänlig mobiloperatör som erbjuder gröna mobilabonnemang enligt Naturskyddsföreningens krav och kriterier.

Hur mycket surf behöver jag?

Detta är en fråga bara du själv kan svara på. Dock hjälper vi dig gärna komma fram till svaret. Kontakta oss direkt och berätta om dina mobilvanor så rekommenderar vi det mobilabonnemang vi tror passar dig bäst, eller skräddarsyr ett helt nytt baserat på dina behov. Här nedan är några grova uppskattningar om hur mycket surf som går åt för att streama videos, streama musik och surfa på webben:

0,5 GB: 1 timme videostreaming, 5 timmar musikstreaming, 8 timmar webbsurf
1 GB: 2 timmar videostreaming, 10 timmar musikstreaming, 16 timmar webbsurf
5 GB: 10 timmar videostreaming, 50 timmar musikstreaming, 80 timmar webbsurf
10 GB: 20 timmar videostreaming, 100 timmar musikstreaming, 160 timmar webbsurf

Är du osäker på hur mycket surf du behöver erbjuder vi dig att prova ett obegränsat abonnemang i två månader. På så vis kan vi se ditt ring- och surfmönster för att ta reda på ditt verkliga behov och hjälper dig välja det abonnemang som passar dig bäst. Du kan alltid nedgradera om det skulle visa sig att du använder mindre surf än vad abonnemanget innehåller, eller uppgradera om du behöver mer.

Vilket mobilabonnemang ska jag välja?

Samtliga av Fibios mobilabonnemang innehåller fria samtal, SMS och MMS i hela EU/EES. Du behöver egentligen bara bestämma dig för hur mycket surf du vill ha. Är du över 65 år eller studerar har du dock fler valmöjligheter då du kan välja att teckna ett student- eller pensionärsabonnemang.

Mobilabonnemang pensionär

Det enda villkoret för att kunna teckna ett mobilabonnemang för pensionärer är att du är 65 år eller äldre. Du behöver alltså INTE vara pensionär för att kunna teckna det. Precis som för alla andra abonnemang för mobiler får du fria samtal, SMS och MMS inom EU/EES, men också dubbelt så mycket surf. Alltså tecknar du ett 5 GB abonnemang får du 10 GB att surfa för, 20 GB blir 40 GB, och så vidare… Det betyder i praktiken att du får 50% rabatt på all surf.

Mobilabonnemang student

För att kunna teckna ett studentabonnemang behöver du bara en sak: Studentkortet. Det bevisar att du är en aktiv student och ger dig tillgång till våra studentabonnemang. Du kan teckna ett studentabonnemang oavsett hur gammal du är och på vilken nivå du än studerar. Notera dock att en målsman behöver teckna abonnemanget åt dig om du är under 18 år. Även med det här abonnemanget får du fria samtal, SMS och MMS i EU/EES, och precis som för vårt mobilabonnemang för pensionärer får du dubbelt så mycket surf.

Teckna ett mobilabonnemang med mobil

Fibio har ett brett utbud av mobiltelefoner från några av världens mest populära och största tillverkare. När du tecknar ett mobilabonnemang med mobil ger vi dig alltid en schysst rabatt på mobilen. Notera att rabatten varierar beroende på vilken mobil du planerar att köpa. Du kan alltid kontakta oss direkt så berättar vi mer om våra mobilabonnemang priser och vad som gäller när du köper en mobiltelefon med abonnemang.

Bra priser för mobilabonnemang och snabb service

Fibio erbjuder några av Sveriges mest prisvärda och bästa abonnemang för barn, vuxna, studenter och pensionärer. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster, mobilabonnemang priser och rabatter för köp av mobiltelefon med abonnemang. Har du ett befintligt abonnemang för din telefon hos en annan operatör? Spana in vår sida om hur ett byte av mobiloperatör går till och hur du bäst går tillväga för att undvika fallgropar som riskerar att kosta dig onödiga pengar, eller att du helt plötsligt står utan ett aktivt mobilabonnemang.

Vad letar du efter på Fibio.se?