Om Fibio

Vad får man om man kombinerar ett billigt pris med hög kvalitet och valfrihet? Jo, Sveriges mest prisvärda mobiloperatör, Fibio! Vi har tagit fram en 100 % nöjd kund garanti för just dig! Denna innefattar ett par löften som gäller under hela din tid som kund hos oss!

Våra löften till dig

Snabb service

Besvaras inte ditt samtal inom 10 minuter eller mejl inom 24 timmar bjuder vi på 3GB mobilsurf!

Fria byten

Hos Fibio kan du alltid byta abonnemangsform när du vill - helt kostnadsfritt!

Extra lång ångerrätt

Istället för 2 veckor får du 3 veckors ångerrätt hos Fibio. Extra schysst helt enkelt.

Pausa ditt abonnemang

Hos Fibio kan du pausa ditt abonnemang när du vill, en gång per år, under max 6 månader.

Lägg energi på det du gillar!

Med Fibio får du tillgång till smarta och enkla lösningar till låga priser. Det betyder att du istället kan lägga din energi på sådant du gillar att göra!

Oslagbar kvalitet och täckning

Fibio ingår i Telenors mobilnätverk som täcker 99.9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta. Om det inte finns mobiltäckning där du bor eller den inte fungerar som den ska kan du alltid använda vår täckningsgaranti.

Kundservice i världsklass!

Kundservice i världsklass! Hos Fibio är det enkelt att vara kund. Därför har vi lagt krut på att skapa en grym support som man kan nå via telefon, mejl och sociala medier. Hos oss har du möjligheten att be om att bli uppringd en tid som passar dig. För vem gillar att sitta i kö?

Prisgaranti

Fibio erbjuder prisgaranti på alla tjänster och produkter!

Första abonnemanget

Få 50% rabatt första halvåret på ditt barns nya abonnemang!

Mobilabonnemang med fria samtal, SMS och MMS

Med ett Fibio mobilabonnemang ringer, surfar, SMS:ar och MMS:ar du alltid som hemma inom hela EU och EES. Det enda du egentligen behöver välja är hur mycket surf du behöver. Vi erbjuder ett standardutbud av mobilabonnemang med 6 GB, 20 GB, 40 GB och obegränsad surf, men kan också hjälpa dig skräddarsy ett mobilabonnemang baserat på dina behov, efter dina villkor.

Guide till vår mobiltäckningskarta

Fibio ingår som sagt i Telenors nät. Med hjälp av vår karta för mobiltäckning kan du enkelt se vart man normalt sätt har goda möjligheter att ringa och surfa. Du kan alltså se var i landet den bästa mobiltäckningen finns.

Täckningskarta

Med hjälp av vår karta för mobiltäckning kan du antingen visa din nuvarande position eller söka specifikt på en adress eller plats. När du vill se mobiltäckningen på en specifik plats, kan du söka på två olika sätt beroende på vilket resultat du är ute efter:
Skriv in adress, ort, kommun eller län och tryck på enter. Välj stad och få information direkt om vilken täckning som finns i området.
Tänk bara på att den verkliga hastigheten ibland avviker från det som visas på kartan. Det går alltså aldrig att garantera täckning på enskilda platser, då telefonmodell och kringliggande objekt påverkar hastighet och täckning.

Täckningsnivåer

När du gör en sökning på kartan når du någon av Telenors tre olika täckningsnivåer: bastäckning, god täckning och mycket god täckning:

Bastäckning

Om du inte försämrar mottagningen genom att ha din telefon i fickan eller väskan, finns det här bra möjligheter att både ringa, sms: a och surfa utomhus.

God täckning

Här kan du surfa, sms: a och ringa både inomhus och utomhus, så länge mottagningen inte försämras genom att låta telefonen ligga i fickan eller i väskan. Om du är inomhus kan du förbättra täckningsmöjligheten ytterligare om du står nära ett fönster.

Mycket god täckning

Här är sannolikheten för täckning hög, både inom- och utomhus. Däremot påverkas dina möjligheter att ringa och surfa inomhus av vilka typer av väggar, fönster och dörrar byggnaden har. Även vart i huset du befinner dig inverkar på din mobiltäckning.

Teckna mobilabonnemang hos Fibio

Teckna mobiltelefonabonnemang hos Fibio och få tillgång till ett nät med hög hastighet och bra täckning. Kontakta oss idag så rekommenderar vi det mest lämpliga abonnemanget för dig.

Vad letar du efter på Fibio.se?