fbpx

Seniorabonnemang

Bästa mobilabonnemangen för
seniorer och pensionärer 55+

ingår kostnadsfritt i 1 månad

4 GB

64 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 129 kr/mån

12 GB

114 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 229 kr/mån
Populär!

40 GB

149 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 299 kr/mån

80 GB

174 kr/mån

Priset gäller i 1 månad,
därefter 349 kr/mån

Vill du hellre att en säljare ringer upp?

Klicka här

Varför ska seniorer (55+) välja Fibio?

Prisgaranti​

Hittar du ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det! Kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.​

Fria samtal, MMS & SMS inom EU/EES

Hos Fibio ringer, SMS:ar och MMS:ar du som hemma inom hela EU/EES.

Dubbel surf

Med Fibios mobilabonnemang för pensionärer och seniorer (55+) får du dubbelt så mycket data att surfa för.

Oslagbar täckning med täckningsgaranti

Fibio ingår i Telenors nät som täcker 99.9% av Sveriges befolkning.

Våra populäraste mobiler

Bästa mobilabonnemangen för pensionär

“Vilket är det bästa mobilabonnemanget för seniorer/pensionärer?”. En fråga vi på Fibio ofta får höra. Tyvärr är det inte en alltför lätt fråga att besvara helt enkelt för att en individs mobilvanor kan variera så kraftigt från person till person. Vissa pensionärer använder sin mobil enbart för att ringa och SMS:a, medan andra flitigt använder den för att surfa och kommunicera via internet.

Så vilket är det bästa seniormobilabonnemanget? Låt oss ta reda på det tillsammans. Vi erbjuder nämligen möjligheten att testa ett obegränsat mobilabonnemang för pensionärer i två månader. På så vis kan vi ta reda på dina mobilvanor och utifrån det rekommendera det bästa seniormobilabonnemanget för dig. Hittar du inget seniorabonnemang i vårt standardutbud som passar dina mobilvanor? Inga problem. Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy ett mobilabonnemang för att matcha dina behov.

Vem kan teckna ett mobilabonnemang för seniorer?

Ett seniorabonnemang för mobil används i vissa fall synonymt med “pensionärsabonnemang”. Det behöver dock inte nödvändigtvis betyda att du måste vara pensionerad för att teckna ett, vilket är fallet för Fibios mobilabonnemang för pensionärer/seniorer. För att kunna teckna ett seniorabonnemang för mobil hos Fibio krävs bara en sak: att du är 65 år eller äldre. 

Hur bevisar jag att jag är 65 år eller äldre?

Du behöver alltid ange ditt personnummer i samband med att du tecknar ett mobilabonnemang hos Fibio. Är du 65 år eller äldre får du automatiskt ta del av förmånerna med våra mobilabonnemang för seniorer.  

Vilka mobilabonnemang kan man välja emellan? 

Utöver skräddarsydda mobilabonnemang erbjuder vi även standardabonnemang. Vilket pensionärsabonnemang som passar dig bäst beror på hur mycket surf du behöver. Detta är självklart individuellt och grundar sig i vilka användningsmönster man har. Om du enbart använder telefonen för att ringa samtal och SMS:a fungerar en lägre surfmängd bäst. Ifall du däremot streamar musik och film varje dag bör du satsa på ett abonnemang med mer GB. 

Oavsett vilka behov du har erbjuder Fibio dig de bästa möjliga mobilabonnemang för pensionärer:

 

Vilka rabatter får jag som pensionär? 

Det är en ytterst liten skara av mobiloperatörer som faktiskt erbjuder någon typ av mobilabonnemang för seniorer och det är högst ovanligt att abonnemanget kommer med någon typ av rabatt. Istället får du ta del av olika förmåner i form av större surfpotter eller specialerbjudanden för seniorer och pensionärer. Med ett Fibio mobilabonnemang för seniorer fördubblar vi din surfpott oavsett vilket abonnemang du väljer. 5 GB blir 10 GB, 20 GB blir 40 GB, o.s.v. 

Hur länge gäller pensionärsrabatten för abonnemanget?

Pensionärsrabatten gäller så länge du har kvar ditt mobilabonnemang hos Fibio.

Finns det mobilabonnemang för seniorer/pensionärer utan surf?

Nej. Vi är väl medvetna om att många pensionärer och seniorer använder sin mobil enbart för att ringa och SMS:a och inte har någon användning av surf. Surf ingår i nästan alla mobilabonnemang nuförtiden på grund av att dagens telefoner behöver uppdateras löpande med nya funktioner och säkerhetsuppdateringar. Finns det ingen surf kan din mobil inte uppdateras och du kommer att gå miste om användbara funktioner samtidigt som säkerhetsrisker kan uppstå. 

Innehåller alla mobilabonnemang för seniorer i vårt utbud för mycket surf för din smak? Kontakta Fibio så skräddarsyr vi ett mobilabonnemang baserat på dina mobilvanor och behov. 

Vilken är den bästa mobilen för äldre?

Precis som ens mobilabonnemang behöver uppfylla ens behov, så måste även din mobiltelefon göra det. Därför erbjuder Fibio mobiler för äldre, främst av märket Doro. Fördelarna med Doros mobiler för äldre är att de är designade med den äldre generationen i åtanke. Doros mobiltelefoner för äldre inkluderar större skärm och knappar för att lättare kunna se vad man gör på telefonen. Doro har även högre signaler än andra telefoner för att det ska vara lätt för en person med nedsatt hörsel att höra när det ringer. Samtidigt har de mindre utrustning och funktioner än moderna smartphones för att ge den äldre generationen tillgång till en enkel och lätthanterlig telefon då de inte kanske är vana vid en smartphones alla funktioner och komplexa utformning.

Köp mobiltelefon i samband med ett seniorabonnemang och spara pengar

När du väljer att uppgradera och köpa ett mobilabonnemang för seniorer från Fibio, varför inte passa på att uppgradera din mobil i samma veva? Vi erbjuder de senaste mobilmodellerna från de största och mest populära märkena, såväl som mobiltelefoner anpassade för seniorer och pensionärer. När du köper en mobil i samband med att du tecknar ett mobilabonnemang ger vi dig nämligen en förmånlig rabatt på mobilen. Notera dock att denna rabatt varierar beroende på vilken mobil du vill ha. Kontakta Fibio direkt för mer information och priser för våra mobiltelefoner och abonnemang.

Teckna mobilabonnemang för pensionärer hos Fibio 

Fibio är den prisvärda och enkla operatören. Hos oss får du alltid produkter, tjänster och service av högsta kvalité. Bli kund hos oss redan idag och teckna ett av de bästa möjliga mobilabonnemang för seniorer.