SENIORABONNEMANG

Extra förmånligt för seniorer

Bästa mobilabonnemangen för seniorer och pensionärer 55+
ABONNEMANG

Viaplay ingår kostnadsfritt i 2 månader

Varför välja Fibio?
4 GB
129 kr 59 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 129 kr/mån
12 GB
229 kr 99 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 229 kr/mån
POPULÄR!
40 GB
299 kr 129 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 299 kr/mån
80 GB
349 kr 159 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 349 kr/mån
Vill du hellre bli uppringd?
BYT MOBILOPERATÖR TILL FIBIO​

Gör det enkelt - välj Fibio

Att byta till Fibio är superenkelt! Välj bara vilket abonnemang som passar dig bäst, sedan fixar vi resten. Du kan lugnt behålla ditt nuvarande nummer, helt utan extra kostnad och besvär. Vi ser till att övergången till Fibio är smidig och enkel för dig.

Välj abonnemangsform

Alla våra mobilabonnemang har fria samtal & meddelanden. Välj datamängd efter ditt behov.

Behåll ditt nummer

Välj att flytta med ditt nuvarande telefonnummer smidigt och enkelt.

Välj betalmetod

Välj betalmetod och godkänn tryggt och säkert med BankID.

Varför ska seniorer välja Fibio?

Prisgaranti ingår
Skräddarsy ditt egna abonnemang
Supersnabbt 5G nät med Telenor
Toppbetyg på Trustpilot
KUNDOMDÖMEN​

Kundbetyg i topp

På Fibio arbetar vi ständigt med att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser varje feedback som en möjlighet att växa och förbättra oss. Era synpunkter och betyg är ovärderliga för oss – de hjälper oss att rikta vår uppmärksamhet där den behövs mest och att finjustera våra tjänster. Vi är tacksamma för varje kommentar vi får.

Vanliga frågor

Vilket mobilnät går Fibio på?
Vi använder Telenors prisbelönta mobilnät, som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Titta gärna på vår täckningskarta för att se hur det ser ut just där du befinner dig.
Nej det ordnar vi! Vi tar hand om hela överflyttningen till oss, det enda du behöver göra själv är att byta SIM-kort på utsatt startdatum.
Som pensionär erbjuds förmåner som större surfpotter eller specialerbjudanden för seniorer. Med Fibios seniorabonnemang fördubblas din surfpott - 5 GB blir 10 GB, 20 GB blir 40 GB, och så vidare.
Pensionärsrabatten gäller så länge du har kvar ditt mobilabonnemang hos Fibio.

Bästa mobilabonnemangen för pensionär

“Vilket är det bästa mobilabonnemanget för seniorer/pensionärer?”. En fråga vi på Fibio ofta får höra. Tyvärr är det inte en alltför lätt fråga att besvara helt enkelt för att en individs mobilvanor kan variera så kraftigt från person till person. Vissa pensionärer använder sin mobil enbart för att ringa och SMS:a, medan andra flitigt använder den för att surfa och kommunicera via internet.

Så vilket är det bästa seniormobilabonnemanget? Låt oss ta reda på det tillsammans. Vi erbjuder nämligen möjligheten att testa ett obegränsat mobilabonnemang för pensionärer i två månader. På så vis kan vi ta reda på dina mobilvanor och utifrån det rekommendera det bästa seniormobilabonnemanget för dig. Hittar du inget seniorabonnemang i vårt standardutbud som passar dina mobilvanor? Inga problem. Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy ett mobilabonnemang för att matcha dina behov.

Vilka rabatter får jag som pensionär?

Det är en ytterst liten skara av mobiloperatörer som faktiskt erbjuder någon typ av mobilabonnemang för seniorer och det är högst ovanligt att abonnemanget kommer med någon typ av rabatt. Istället får du ta del av olika förmåner i form av större surfpotter eller specialerbjudanden för seniorer och pensionärer. Med ett Fibio mobilabonnemang för seniorer fördubblar vi din surfpott oavsett vilket abonnemang du väljer. 5 GB blir 10 GB, 20 GB blir 40 GB, o.s.v.

Hur länge gäller pensionärsrabatten för abonnemanget?

Pensionärsrabatten gäller så länge du har kvar ditt mobilabonnemang hos Fibio.

Finns det mobilabonnemang för seniorer/pensionärer utan surf?

Nej. Vi är väl medvetna om att många pensionärer och seniorer använder sin mobil enbart för att ringa och SMS:a och inte har någon användning av surf. Surf ingår i nästan alla mobilabonnemang nuförtiden på grund av att dagens telefoner behöver uppdateras löpande med nya funktioner och säkerhetsuppdateringar. Finns det ingen surf kan din mobil inte uppdateras och du kommer att gå miste om användbara funktioner samtidigt som säkerhetsrisker kan uppstå.

Innehåller alla mobilabonnemang för seniorer i vårt utbud för mycket surf för din smak? Kontakta Fibio så skräddarsyr vi ett mobilabonnemang baserat på dina mobilvanor och behov.

Vilken är den bästa mobilen för äldre?

Precis som ens mobilabonnemang behöver uppfylla ens behov, så måste även din mobiltelefon göra det. Därför erbjuder Fibio mobiler för äldre, främst av märket Doro. Fördelarna med Doros mobiler för äldre är att de är designade med den äldre generationen i åtanke. Doros mobiltelefoner för äldre inkluderar större skärm och knappar för att lättare kunna se vad man gör på telefonen. Doro har även högre signaler än andra telefoner för att det ska vara lätt för en person med nedsatt hörsel att höra när det ringer. Samtidigt har de mindre utrustning och funktioner än moderna smartphones för att ge den äldre generationen tillgång till en enkel och lätthanterlig telefon då de inte kanske är vana vid en smartphones alla funktioner och komplexa utformning.

Köp mobiltelefon i samband med ett seniorabonnemang och spara pengar

När du väljer att uppgradera och köpa ett mobilabonnemang för seniorer från Fibio, varför inte passa på att uppgradera din mobil i samma veva? Vi erbjuder de senaste mobilmodellerna från de största och mest populära märkena, såväl som mobiltelefoner anpassade för seniorer och pensionärer. När du köper en mobil i samband med att du tecknar ett mobilabonnemang ger vi dig nämligen en förmånlig rabatt på mobilen. Notera dock att denna rabatt varierar beroende på vilken mobil du vill ha. Kontakta Fibio direkt för mer information och priser för våra mobiltelefoner och abonnemang.

Teckna mobilabonnemang för pensionärer hos Fibio

Fibio är den prisvärda och enkla operatören. Hos oss får du alltid produkter, tjänster och service av högsta kvalité. Bli kund hos oss redan idag och teckna ett av de bästa möjliga mobilabonnemang för seniorer.

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig

Vad letar du efter på Fibio.se?