Välkommen till Fibio Skogen!

Fibio har ingått ett spännande samarbete med det prisbelönta miljöföretaget EcoTree för att erbjuda våra kunder möjligheten att bli ägare till träd i Fibio Skogen.

100st

planterade träd

25kg

genomsnitt upptag av CO2/år per träd

100%

skogens hälsa

Som kund hos Fibio blir du erbjuden att bli ägare till ett träd i Fibio Skogen. Du kommer att kunna följa ditt träd och dess utveckling via en personlig sida, där du får uppdateringar om trädets tillväxt och hälsa. EcoTree tar hand om ditt träd under hela dess livslängd och ser till att det växer och tas hand om på bästa möjliga sätt.

EcoTree är ett prisblönt företag som gör trädägande enkelt. De är kända för sitt engagemang i miljöarbete och har belönats med flera priser för sina insatser. När ditt träd är redo för avverkning och säljs får du som ägare av trädet en avkastning på din investering. Att investera i träd är inte bara bra för miljön, utan även för din ekonomi.

Som ägare av ett träd i Fibio Skogen är du även välkommen att besöka ditt träd på plats. Att se sitt träd växa och blomstra är en fantastisk upplevelse och bidrar till en ökad förståelse för vikten av skogsbruk och hållbarhet. Besöket ger dig en unik möjlighet att fördjupa dig i skogens ekosystem och lära dig mer om hur ditt träd bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Genom samarbetet mellan Fibio och EcoTree kan vi erbjuda våra kunder en meningsfull och unik upplevelse, där du får möjlighet att engagera dig aktivt i miljöarbete och skapa en hållbar framtid. Vi är stolta över att erbjuda detta koncept och ser fram emot att se Fibio Skogen växa och frodas tillsammans med våra kunder.

Välj Fibio och bli en del av Fibio Skogen – en grönare och mer ansvarsfull mobilupplevelse väntar på dig!

Karta över Fibio skogen

Vad letar du efter på Fibio.se?